MEGTEKINTÉS ONLINE
            FB INST

 


MOZIMŰSOR  
KEDVES Mozirajongó!

Ünnepeljünk együtt Nőnapon!

A Cinema City Aréna VIP részlegén március 8-án, csak ezen a napon háromféle paníros csirkehúsos bagette-tel és csokiszökőkúttal várunk Benneteket, hogy együtt ünnepeljük a Hölgyeket nőnapon!

Különleges filmkínálatunk a vacsora után pedig: Marvel Kapitány; Zöld Könyv; Most van Most; Kölcsönlakás
JEGYET VESZEK
📷 VIP Nőnap, all inclusiv moziélmény
Mozizz együtt az Apró mesék sztárjaival!
Nézd meg az Apró mesék c. filmet bármelyik Cinema City moziban 03.14 és 03.17 között, fotózd le jegyedet, és küldd be „Tomi” vagy „Vica” kóddal/üzenettel a Játékszabályban megadott email címre! A beküldők közül 2 szerencsés nyertes partnerükkel exkluzív, zártkörű VIP mozizást nyer Kerekes Vicával, illetve 2 szerencsés játékosunk és partnerük pedig Szabó Kimmel Tamással.
ÉRDEKEL
📷 Apró mesék - Játék
Marvel Kapitány rajongói érme osztás 03.06 és 08.
Vártad már? Szuperrajongó vagy?
Akkor ez a film relikvia jár neked!
Gyere el a Cinema City Aréna március 6-i Dolby Atmos 20:30-as feliratos, VAGY a március 8-i VIP 19:00 órás szinkronos 3D vetítésre, hogy a filmélménnyel együtt egy sehol nem kapható egyedülálló rajongói érmét is hazavigyél!
📷 Marvel Kapitány rajongói érmét kaphatsz!
Marvel Kapitány
Nézd meg mit mondtak vendégeink a Marvel Kapitány premier előtti gálavetítésén! Ne hagyd ki Te sem, vedd meg a jegyed most!
MEGVESZEM
Colette közönségtalálkozó J.K. Palmerrel
Gyere és játssz velünk páros belépőért a március 8-i Colette premier előtti közönségtalálkozós vetítésre, amelyen vendégünk lesz Johnny K. Palmer, a Magyarországon forgatott film egyik szereplője!
JÁTSZOM
📷 Colette közönségtalálkozó - Játék!
Mia és a fehér oroszlán
A Cinema City Tanári Moziklubjának áprilisi előadása a Mia és a fehér oroszlán című film lesz. Pedagógus kollégáknak ajánljuk szeretettel: regisztrálj a Tanári Moziklubba, ha Te is pedagógus vagy és családoddal együtt szeretnéd megnézni a filmet!
ÉRDEKEL
📷 Mia és a fehér oroszlán
NEKED AJÁNLJUK!
📷 Most van most (16)
MEGVESZEM

 

📷 Állati csetepata: Ez már röfi (6)
MEGVESZEM

 

📷 Családi bunyó (16)
JÖN
📷 Elrabolt világ (12)
JÖN

 

📷 Mi (16)
JÖN

 

📷 Bazi nagy francia lagzik 2 (12)
JÖN

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)

 

Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  [Törölt adat]
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.) vagy írjon az I.T. Magyar Cinema Kft. (székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.) címére postai levélben.
©   2019  I.T. Magyar Cinema Kft.