MEGTEKINTÉS ONLINE
            FB Instagram

 


MOZIMŰSOR  
KEDVES Mozirajongó!

Tátott szájjal bámultuk, újra és újra meghallgattuk a zenéjét.. meséltünk barátainknak kedvenc szereplőinkről és mondogattuk milyen hatással volt ránk ez a film.

Most újra a mozikban Az Oroszlánkirály, amely gyártásánál úttörő filmkészítési technológiát alkalmaztak, és amely filmben a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatják fel az alkotók.

Meglepetés az alábbi videó: szinkronszínészekkel, sztárvendégeinkkel, hallgasd meg szerintük milyen volt IMAX-ben a film! 😉
MEGNÉZEM ►
Mozizz nyerő jegyekkel!
Tudtad, hogy még megnyerhető számos fődíj nyári játékunkban?

Nem kell mást tenned, mint mozijegyet vásárolni bármelyik általad választott filmre július 1-től augusztus 31-ig, és játszani a mozijegyed egyedi kódjával a a Játék weboldalán, a moziban kihelyezett standokon, vagy a nyerőjegyek applikációval.
Megnyerheted még a csodálatos vadonatúj Skoda Scala személyautót, a Philips háztartásai kisgépek egyikét vagy a Sony PlayStation 4 játékkonzol egy fantasztikus darabját!

Van már mozijegyed? Töltsd fel a kódodat!
JÁTSZOM
❏ Mozizz nyerő jegyekkel! - promó kép
Ők már szerencsés nyertesek!
Krisztina, Edit és Bence már egy-egy értékes ajándék boldog tulajdonosa, akik a moziélményük mellett most ezekkel a meglepetés nyereményekkel is hazatérhettek.

Philips LatteGo 5000 Kávégépekre és PlayStation4 játékkonzolra sikerült mozijegyüket váltani, és mint ahogy az lenni szokott… nem számítottak rá, mégis nyertek. 😊

Légy részese Magyarország legnagyobb mozis nyereményjátékának, és dörzsöld a képernyőt, a mozijegykód feltöltése után, hátha számodra is tartogat még meglepetést ez a nyár. 😉

Mozizz nyerő jegyekkel augusztus 31-ig!
❏ Mozizz nyerő jegyekkel! - nyertesek
NEKED AJÁNLJUK!
❏ Nicky Larson: Ölni vagy kölni? (16)
MEGVESZEM

 

❏ Esküvő a topon (16)
JÖN

 

❏ Pompon klub (12)
JÖN
❏ Halálos iramban: Hobbs & Shaw (16)
JÖN

 

❏ Angry Birds 2 - A film (6)
JÖN

 

❏ Volt egyszer egy... Hollywood (16)
JÖN
JÁTSZOTTÁL MÁR NYERŐ JEGYEKKEL?
🙂 Igen 😐 Nem tudom 🙁 Nem
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS
PROMÓCIÓK

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)

 

Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
©   2019  I.T. Magyar Cinema Kft.