MEGTEKINTÉS ONLINE
            FB Instagram

 


MOZIMŰSOR  
KEDVES Mozirajongó!

Star Wars: Skywalker kora – nyerj kétszemélyes utat az európai premierre Londonba!

Játssz az október 22-én indult, online vagy mozi jegypénztárában jegyelővétel során, bármely Cinema City előadásra vásárolt Star Wars: Skywalker kora jegyeddel!

Egy szerencsés nyertes másodmagával részt vehet a film európai premierjén Londonban a Cineworld Leicester Square moziban.
JÁTSZOM A KÉTSZEMÉLYES ÚTÉRT
► Star Wars: Skywalker kora - játék
4DX Roadshow kihívás
4DX Kihívás Roadshow Győrben, Budapesten és Debrecenben.

Még nem ültél 4DX székben? Most kihozzuk Neked a moziból Debrecenben! Vegyél részt a kihíváson és tégy próbát, hogy meddig marad a popcorn a kezedben! Ha pedig jól teljesítesz, mozis ajándékok ütik a markodat!
RÉSZLETEK
Vásárolj kedvezménnyel Philips termékeket!
Karácsonyi ajándékot keresel? Csapj le most mozijegyeddel a Philips kis háztartási és szépségápolási gépeire szuper kedvezménnyel.

Minden mozijegy most 20% kedvezményt ér, amit kombinálhatsz egészen 40%-ig. Több mozijeggyel pedig több termékhez is kedvezményesen hozzájuthatsz.

Automata kávéfőzőt, vezeték nélküli porszívót, szakállvágót, légtisztítót vagy esetleg elektromos fogkefét keresel? A promócióban számos termékhez könnyedén hozzájuthatsz.

Ne maradj le, az akció csak néhány héten keresztül tart!
MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET
❏ Philips promo
Már mozikban Az aszfalt királyai – nézd meg most!
Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.
MEGVESZEM A JEGYEMET MOST!
NEKED AJÁNLJUK!
❏ Jégvarázs 2 (6)
JÖN

 

❏ Seveled (12)
JÖN

 

❏ Valan - Az angyalok völgye (16)
JÖN
❏ Egy esős nap New Yorkban (12)
JÖN

 

❏ Charlie angyalai (16)
JÖN

 

❏ Szép csendben (12)
MEGVESZEM
Felpattansz a 4DX székre és elfogadod a kihívást?
🙂 Naná!   😐 Tessék? 🙁 Földön maradok!
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)

 

Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
©   2019  I.T. Magyar Cinema Kft.