Új szint a moziélményben! | Már a megújult Mammut I-ben is várunk a legjobb filmekkel! | Kis létszámú, privát rendezvényt terveztek cégeddel | Szeptember 24-től a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film.
MEGTEKINTÉS ONLINE
FB 📷

🎞MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Már nem kell sokat aludni, október elsején végre megnyitja kapuit a Cinema City legújabb VIP mozi-részlege Budán, a Mammut I-ben!
A megújult Cinema City Mammut I-ben 5 multiplex terem mellett 3 különleges moziélményt biztosító VIP teremmel is várunk. Így az országban már két helyen is élvezheted a filmeket extrákkal: kényelmes bőrfotelekben, svédasztalos kínálattal, és korlátlan mozi-büfé ajánlattal.
Találkozzunk a Cinema City Aréná-ban és október elsejétől már a Mammut I-ben is!

Megnézem a Cinema City Mammut VIP műsorát!
MEGNÉZEM A MOZIMŰSORT
Már a megújult Mammut I-ben is várunk a legjobb filmekkel!
Örömmel jelentjük be Nektek, hogy szeptember 24-től, a Mammut II mellett, mostantól a Mammut I-ben is találkozhattok a Cinema City-vel! Az alábbiakban pár érdekes, számszerű adatot gyűjtöttünk össze a mozi építésével kapcsolatban.
  • Az építkezés januárban kezdődött és közel 9 hónapig tartott.
  • A technológiai eszközök összesen 30.000 km -t utaztak Budapestre.
  • A munkálatokon 3 országból, 90 szakember dolgozott: projektvezető építészmérnök és helyettese, statikus tervező, építész, tűzvédelmi szakember, villanyszerelő, gipszkartonos, festő, burkoló, klímaszerelő, takarító személyzet, operatőr, gépészmérnök, informatikus, vetítéstechnológus, konyhatechnológus és a mozi személyzete.
  • 8 terem található a moziban: 5 multiplex és 3 VIP terem
  • Összesen 954 szék vár Titeket: 769 normál szék, és 185 kényelmes, dönthető, bőr VIP fotel
Nézd meg a Mammut moziműsorát!
MEGNÉZEM A MOZIMŰSORT
Less be a kulisszák mögé az alábbi videóval, nézd meg, hogyan készült legújabb, Mammut I mozink!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Privát rendezvényt terveztek cégeddel?
Kis létszámú, privát rendezvényt terveztek cégeddel, exkluzív környezetben? Akkor a legjobb helyen jártok!

A Mammut I-ben október elsején nyíló, három új VIP termünk tökéletes helyszíne lehet különleges hangulatú konferenciáknak, továbbképzéseknek vagy akár sajtótájékoztatóknak is, ha pedig kikapcsolódni vágytok, mozizzatok nálunk biztonságosan, zártkörű keretek között! Várunk Titeket szeretettel!

Kérjétek egyedi ajánlatunkat az event@cinemacity.hu címen!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
Szeptember 24-től a Cinema City Mammut műsorán is elérhető, a velencei és torontói filmfesztiválokon is bemutatott, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film.

A főszereplő, Dr. Vizy Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen Dr. Drexler Jánossal. Ám hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, Drexler azt állítja: sohasem látta őt azelőtt. Márta kételkedni kezd magában. Lehet, hogy annyira vágyott a férfira, hogy csak a fantáziája játszik vele? Úgy dönt, nem utazik vissza Amerikába. Egy budapesti kórházban vállal munkát, és nyomozni kezd Drexler János után.

Blogcikkünkben egy párkapcsolati terapeuta segítségével feltettük a legfontosabb kérdéseket, amik a filmben, és egy valós párkapcsolatban is rendszeresen előkerülnek, és fontos, hogy szembenézzünk velük... A cikk folytatásához kattints a Mozizni jó! blogunkra!
MEGNÉZEM A BLOGOT
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Milyen alkalomból próbálnád ki új VIP mozinkat?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2020 I.T. Magyar Cinema Kft.