Magyar premierfilmek | Világsztárok videó üdvözletei | Fontos tudnivalók a biztonságos mozizásról | A lejáró ajándékjegyeket újra aktiváljuk!
MEGTEKINTÉS ONLINE
FB 📷

🎞MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Üljetek be hozzánk június 3-tól!

203 nap várakozás után, végre eljött az idő!

E hét csütörtöktől újra várunk Titeket országszerte a Cinema City mozikban! A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz Számotokra.

Már az első héten, azaz most csütörtöktől, olyan filmek debütálnak nálunk, mint az Oscar-díjas A nomádok földje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek.

Júniusban indul a Cinema City vásznain többek között a Hang nélkül 2, a Halálos Iramban 9., a Szörnyella és a Démonok között 3. – Az ördög kényszerített .

A további nyári hónapokban olyan látványos és izgalmas filmek érkeznek majd, mint a számos budapesti helyszínen forgatott Fekete özvegy, vagy a Dzsungeltúra, illetve az Öngyilkos osztag 2. is.

A családokat a Disney stúdió Luca és a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő, a Raya és az utolsó sárkány , a Space Jam: Új kezdet , a Croodék - Egy új kor, és a Hotel Transylvania - Transzformánia lenyűgöző animációs filmjei várják.

A csütörtöktől érvényes moziműsor már elérhető oldalunkon!
VEDD MEG A JEGYED MOST!
Magyar premierfilmekből sem lesz hiány
A hazai filmek szerelmeseinek sem kell aggódniuk.

Magyar produkciók közül a Spirál, a Hét kis véletlen és az Éden is látható lesz a vásznakon már a nyitás heteiben.

Szintén a nyári hónapokban láthatják a mozinézők az Űrpiknik , az Így vagy tökéletes , a Becsúszó szerelem és a Feleségem története alkotásokat.
Koraősszel pedig a Toxikóma és a Berlinale-n a legjobb rendezésért járó Ezüst Medve díjat nyert Természetes fény című filmek kerülnek nagyvásznon bemutatásra.
VEDD MEG A JEGYED MOST!
Így üdvözlik videóüzenetben a világsztárok a moziba visszatérőket
"Semmi sem fogható ahhoz, mint beülni egy moziterembe, ahol a lámpák lekapcsolódnak, majd felgyullad a vetítő fénye...egyszerűen varázslat!" vélekedik Colin Farrell a mozizás élményéről.

Nézzétek meg az alábbi videóban, mit gondolnak, miért szeretnek moziba járni a hollywoodi filmsztárok!
MEGNÉZEM ►
Fontos tudnivalók a biztonságos mozizásról:
A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves.
A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül jöhetnek, amennyiben van védettségi igazolványuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat.
A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor munkatársaink elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányokkal, a személyi igazolvánnyal, vagy az útlevéllel együtt!
A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező, de dolgozóink viselni fogják azt, azok, akik ételt szolgálnak fel kesztyűt is viselnek.
A Cinema City jegyrendszere az egyes tranzakciók között továbbra is automatikusan kihagy majd egy helyet, ez azonban nem vonatkozik a Cinema City VIP és 4DX formátumaira, ahol a nagyobb székeknek és a kényelmes kialakításnak köszönhetően a távolság adott.
Folytatjuk a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyezünk ki.
Kérjük, hogyha tehetitek, részesítsétek előnyben a készpénzmentes fizetést, és használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítő állomásainkat!
A lejáró ajándékjegyeket újra aktiváljuk!
Sokan kérdeztétek, így újra megerősítjük: a 2020. március 12. és 2021. december 2. között lejáró, de fel nem használt ajándékjegyeket automatikusan újra aktiváljuk, az érvényességi idejük fél évig, azaz 2021.12.03-ig tart és azok már a nyitás napján, azaz június 3-án is felhasználhatóak lesznek.

Ha moziélménnyel lepnétek meg szeretteiteket, ajándékjegyet vásárolnátok, akkor ezt június harmadikától szintén megtehetitek az alábbi linken vagy személyesen országszerte, a Cinema City mozikban.
AJÁNDÉKJEGYET VÁSÁROLOK!
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Mikor jössz hozzánk mozizni?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2021 I.T. Magyar Cinema Kft.