MEGTEKINTÉS ONLINE
FB 📷

🎞MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Elindult a jegyelővétel a Doctor Strange az őrület multiverzumában c. filmre!

Te is alig várod, hogy május 5-től végre nagyvásznon láthasd a legújabb Marvel-filmet a Doctor Strange az őrület multiverzumában című alkotást Benedict Cumberbatch-csel?
Akkor igazán fogsz örülni ennek a hírnek, ugyanis mától elindult a jegyelővétel , ráadásul a Cinema City mozikban már premier előtt, május 4-től láthatod a filmet!

Csapj le a legjobb 2D feliratos és szinkronos, 2D feliratos DOLBY ATMOS, 3D szinkronos , IMAX 3D, VIP 2D feliratos és VIP 2D szinkronos, ScreenX, vagy 4DX 3D mozijegyekre már most!

A Marvel Studios új filmje, a Doctor Strange az őrület multiverzumában feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközzhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

Figyelem! A Doktor Strange az őrület multiverzumában című film több jelenetét kísérő villódzó fények hatással lehetnek azon nézőkre, akik hajlamosak fotoszenzitív epilepsziára vagy más módon fényérzékenyek.
MEGVESZEM A JEGYEM
Legendás állatok: Dumbledore titkai április 14-től!
Legendás állatok: Dumbledore titkai április 14-től a Cinema City mozikban!

Térj vissza a mágia birodalmába! Már csak 2 nap, és a Cinema City mozikban a várva várt varázslatos Legendás állatok: Dumbledore titkai című film.

Nézd meg a filmet kedvenc speciális filmformátumodban: 4DX, IMAX 2D, VIP, ScreenX formátumokban vagy akár 2D szinkronos és feliratos változatban is a Cinema City mozikban!

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, két furcsa varázslónőn (az egyik nagyon buzgó, a másik igen csinos), és egy muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.
MEGVESZEM A JEGYEM
Sonic, a sündisznó 2. - a Cinema City mozikban 4DX-ben is!
Kezdődhet a száguldás a Föld megmentéséért, és persze a mozijegyekért!

Sonic, a sündisznó 2. már a budapesti Cinema City WestEnd, és a debreceni , valamint győri mozinkban 4DX-ben is!

A 4DX a világ legfejlettebb filmszínházi technológiája a legmodernebb 3-DOF (szabadságfok) mozgó ülésekkel, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. Minden egyes film a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs és egyéb hatásokkal a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre, akik teljesen elmélyülhetnek és az akció részeseivé válhatnak.
Próbáld ki Te is!
KIPRÓBÁLOM A 4DX-ET
A Cinema City mozikban a Rohammentő Dolby Atmos-ban is!
Mit kapsz, ha összeereszted Jake Gyllenhaalt, Yahya Abdul-Mateen II-t és Eiza Gonzálezt a rendező Michael Bay-jel? Eredeti sztorit, eredeti karakterekkel, látványos akciók sodrásában, ami csak a mozikban élvezhető igazán!

Nézd meg az alábbi videóban Jake Gyllenhaal üzetetét, amit kimondottan a Cinema City rajongóknak küldött.

Rohammentő , Michael Bay legújabb akció-thrillere már a Cinema City mozikban 2D-ben, Dolby Atmos-ban, valamint VIP-ban is!
MEGVESZEM A JEGYEM
Bruncholj hétvégente VIP mozijainkban!
Bruncholj hétvégente a Cinema City Aréna és Mammut I. VIP mozinkban!

Szuper hírünk van, ha a hétvégi bruncholások és filmek szerelmese vagy.
Mostantól szombaton és vasárnap - hamarabb, már 11:30-tól nyit a Cinema City Aréna és a Cinema City Mammut I. VIP részlegünk.

Élvezd Te is a filmeket extrákkal: kényelmes bőrfotelekben, svédasztalos kínálattal, és korlátlan mozi-büfé ajánlattal!
MEGNÉZEM A VIP MŰSORÁT
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Milyen formátumban nézed meg a Legendás állatok: Dumbledore titkait?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2022 I.T. Magyar Cinema Kft.