MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
A hosszú hétvége alatt is várunk egy közös mozizásra!

Éld át a tökéletes filmélményt családoddal a március 15-i hosszú hétvégén a Cinema City mozik egyikében, és lepd meg gyerkőcöd vagy akár magad Mini ajánlatunkkal!

Az állandó büfé kínálatunkban megtalálható Mini ajánlat tartalmaz: 1 db kis popcornt, 1 db Smartiest, valamint választható Toma gyümölcslevet vagy szénsavmentes vizet . Ez a kombináció azon felnőtteknek is szól, akik jobban kedvelik a szénsavmentes üdítőket a popcorn mellé, és egy kis édes kényeztetésre is vágynak.

Ráadásul csaknem egy évtized után, már premier előtt , a március 15-i hosszú hétvégén visszatér a Cinema City mozikba a legkülönösebb kungfu mester , Po , kicsik és nagyok kedvence. Ezzel együtt március 15-től kapható minden mozink büféjében a Kung Fu Panda 4 mozis pohár is 3 féle választható topperrel.
Ne maradj le a legújabb filmes termékünkről, mert korlátozottak a készleteink!

Kung Fu Panda 4 premier előtt, március 15-től a Cinema City mozikban 2D-ben , 3D-ben , ScreenX-ben , sőt 4DX-ben is!

Egy közös filmélmény mindenkit összehoz! Töltsétek együtt a hosszú hétvégét, hiszen mozizni jó!
MEGVESZEM A JEGYEM
Banff Hegyifilm Fesztivál a Cinema City Mammut moziban!
Banff Hegyifilm Fesztivál a Cinema City Mammut moziban áprilisban!

13 székbe szögező dokumentumfilm a kalandsportok világához kapcsolódó legkülönbözőbb témákban: hegymászó expedíciók filmes dokumentációi; adrenalin dús trükkök földön , vízen és levegőben ; felfedező kalandok, melyek őrült utazásokra invitálnak minket .

180 percnyi lélegzetelállító látvány, őrült izgalom és igazi inspiráció a 48. Banff Mountain Film Festival világkörüli filmturnéjának budapesti vetítésein.

A hegyifilmek legrangosabb éves versenyének legjobbjaiból készült válogatást a magyar közönség április 18-án és 19-én este láthatja a mozivásznon, a Cinema City Mammutban .

Vedd meg a jegyed most!
MEGVESZEM
Díjnyertes filmek műsoron!
Vasárnap éjjel kiosztották az idei Oscar-díjakat, ahol többek között, díjnyertes lett az Oppenheimer , a Szegény párák , a Téli szünet , az Érdekvédelmi terület , az Egy zuhanás anatómiája valamint A fiú és a szürke gém című film.

Újra van magyar Oscar-díjasunk! Gratulálunk Mihalek Zsuzsának, a Szegény párák berendezőjének a legjobb production design-díjhoz!

Gyere és nézd meg az Oscar-díjas filmeket nagyvásznon , ha még nem tetted!
Légy képben az ünnepelt alkotásokkal kapcsolatban, hogy baráti társaságban személyes élményed és saját véleményed is lehessen!

Ne maradj le, limitált ideig lesznek műsoron !
MEGNÉZEM A MŰSORT
Most vagy soha! közönségtalálkozós vetítések
Most vagy soha! közönségtalálkozós vetítések a kiválasztott helyszíneken

Beszélgetéssel egybekötött mozizásra hívunk március 14 - március 24. között négy Cinema City mozinkba, ahol a Most vagy soha! film vetítése után találkozhatsz a film főszereplőivel és alkotóival.

Most vagy soha! közönségtalálkozók helyszínei és időpontjai:

Március 14. 19:00 - Cinema City Arena
Résztvevők: Lóth Balázs (rendező), Szente Vajk (forgatókönyvíró, kreatív producer), Berettyán Nándor ("Petőfi Sándor"), Mosolygó Sára ("Szendrey Júlia").

Március 15. 19:00 - Cinema City Győr
Résztvevők: Lóth Balázs (rendező), Szente Vajk (forgatókönyvíró, kreatív producer), Koltai-Nagy Balázs ("Jókai Mór"), Horváth Lajos Ottó ("Farkasch").

Március 24. 15:00 - Cinema City Debrecen
Résztvevők: Lóth Balázs (rendező), Berettyán Nándor ("Petőfi Sándor"), Mosolygó Sára ("Szendrey Júlia").

Március 24. 18:00 - Cinema City Nyíregyháza
Résztvevők: Lóth Balázs (rendező), Berettyán Nándor ("Petőfi Sándor"), Mosolygó Sára ("Szendrey Júlia").

Tegyél fel minden kérdést, ami érdekel a filmmel kapcsolatban!
MEGVESZEM
Kék Pelikan kerekasztal-beszélgetések
Különleges, kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött mozis programra invitálunk a Cinema City Arena és Mammut moziba!
A Kék Pelikan film vetítései után beszélgethetsz a film által felvetett témákról a meghívott vendégekkel.

Kék Pelikan kerekasztal beszélgetések helyszínei és időpontjai:

Március 20. 19:00 - Cinema City Arena
Vendégek: Bérczesi Róbert (Hiperkarma) és Kozso (Ámokfutók)

Április 5. 19.00 - Cinema City Mammut
Vendégek: Csáki László és a PestiEst szerkesztősége

Csáki László író-rendező éveken át készített interjúkat olyan érintettekkel, akiknek az életére sorsfordító hatást gyakoroltak azok a nemzetközi utazások, melyeket a kék Pelikan indigóval hamisított vonatjegyekkel tettek. A film az ő történeteik humoros, rendszerkritikus és heistfilmes elemeket felvonultató, magyar slágerekkel (Bonanza Banzai, a Kispál és a Borz vagy a Hiperkarma) teli feldolgozása – méghozzá Magyarországon egyedülálló módon animációs dokumentumfilm formájában.
MEGVESZEM
Tavasszal is várnak a magyar filmek!
Az év legszerethetőbb magyar vígjátéka , a Lefkovicsék gyászolnak Bezerédi Zoltán és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével már látható a kiválasztott Cinema City mozikban!

Holnap, március 14-től debütál a Most vagy soha! című történelmi kalandfilm , amelyben Petőfi Sándor és a márciusi ifjak hőstettei kelnek életre soha nem látott kalandos formában.

Április 4-től pedig valódi időutazásra hív a Kék Pelikan című különleges alkotás, amely a ’90-es évek nemzetközi vonatjegyhamisítási botrányát szórakoztató animációs formában dolgozza fel.
MEGNÉZEM A MŰSORT
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

JÖN
JÖN

JÖN

JÖN
Melyik terméküket vásárolnád meg legszívesebben a büfében?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.