MEGTEKINTÉS ONLINE
FB 📷

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Mozizz augusztus 15-ig és garantáltan nyersz!

Még megnyerhető számos fődíj nyári játékunkban!
Nem kell mást tenned, mint augusztus 15-ig mozijegyet vásárolni bármelyik Általad választott filmre és regisztrálni az azon található egyedi nyerőkóddal a JÁTÉK oldalán .

Ezek a nyeremények tényleg megnyerhetők?! A válaszunk: IGEN!
Idén sem viccelünk - a fődíjak mellett több százezer mozis ajándék vár gazdára!

A képen látható szerencsés nyertes is boldogan vette át ajándékát: a filmes LEGO-szettet, amit pár perces regisztráció után nyert meg.

Gazdára talált már többek között 3 Philips Sonicare elektromos fogkefe, és számtalan Agave könyv, Lupa Beach belépő és Budapest Park páros koncertjegy is az ország vezető zenekarainak bulijára.
Jelen pillanatban megnyerheted még a Hyundai i20 személyautót , az OKAI NEON elektromos rollert , és vannak még Philips Sonicare elektromos fogkeféink is!

De Tiéd lehet akár: az exkluzív filmes LEGO-játékkészletek ; a Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek; a Philips Lumea villanófényes szőrtelenítők , a páros Lupa Beach belépők; az Agave filmes könyvek; az egy-egy tálca Red Bull Summer Edition energiaitalok vagy a Gösser Natur Zitrone alkoholmentes italok egyike is! Minden mozis nyereményhez jár pluszban még egy 40%-os Philips kedvezménykupon is!

Van már mozijegyed? Töltsd fel a mozijegyed kódját augusztus 15-ig és nyerj garantáltan!
JÁTSZOM
Megérkezett a küldetésed!
Már kaphatók a jegyek Tom Cruise legújabb filmjére: a Mission Impossible: Leszámolás Első Rész -re. Ethan Hunt és a csapat vár a Cinema City mozikban!

Ráadásul nálunk már premier előtt, július 8-tól láthatod az év egyik legjobban várt filmjét, 2D szinkronos & 2D feliratos , VIP , IMAX szinkronos, 4DX , sőt július 13-tól ScreenX formátumban is!

Ha az IMAX formátum és a feliratos filmek kedvelője vagy, akkor semmiképp ne hagyd ki az IMAX feliratos előadásokat a Cinema City Aréna moziban akár premier előtt, már július 9-től !

Közmondásos tény, hogy Tom Cruise még a leghalálosabb kaszkadőrmutatványt is saját maga végzi a filmjeiben. Nézd meg az alábbi, exkluzív, feliratos videóban, hogyan készült fel Tom Cruise az egyik leglátványosabb jelenetére, a speed flying-ra!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Felejthetetlen moziélményt kínál az Oppenheimer IMAX-ben!
Pár nap és indul a jegyelővétel a nyár szó szerinti nagy “robbanására”, az Oppenheimerre !
Naptárakat előkészíteni! Július 7-től, péntektől megnyílik a lehetőség online és fizikai formában is, hogy biztosítsd a helyed Christopher Nolan legújabb filmeposzára, az Oppenheimerre . Nézd meg a nagyívű alkotást a Cinema City mozikban július 20-tól 2D szinkronos és feliratos, VIP , IMAX szinkronos, sőt IMAX feliratos változatban is!

Az Oppenheimer című film az atombomba atyjának életét mutatja be, ám nem szokványos életrajzi film. Erre garancia a forgatókönyvíró-rendező, Christopher Nolan személye, akinek minden filmje intenzív gondolkodásra készteti a nézőt.
Nolan mindig feljebb teszi a lécet, minden filmjénél újít valamit. Ennél az egyik fontos dolog a forgatókönyvben a színes és fekete-fehér szembeállítása volt. A film igazán különleges, nemcsak azért, mert IMAX filmszalagra forgatták, hanem mert az Oppenheimer forgatásához használtak először fekete-fehér IMAX-tekercseket.

Az alábbi videóban nézz be a kulisszák mögé, tudd meg, mitől is lesz ennyire különleges moziélmény az Oppenheimer IMAX formátumban!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Gyerünk Barbie, induljon a parti!
Szintén jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik már tűkön ülve várják, hogy bekerülhessenek virtuálisan A RÓZSASZÍN világba. Már július 7-től lecsaphatsz, a július 20-tól Cinema City mozikba kerülő Barbie-film , 2D szinkronos és eredeti nyelvű, valamint VIP mozijegyeinek egyikére!

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig , valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készítettek!

Nézd meg a film legújabb szinkronos előzetesét, amely nálunk debütál!
MEGNÉZEM AZ ELŐZETEST ►
Nyári élmények együtt!
VIP tematikus nap 2023. július 22-én a Cinema City Aréna és Mammut VIP részlegén.

Hahóóó, programod van július 22-én! A hónap legnagyobb filmes dobásai kényelmes bőrfotelből, az új VIP menüajánlatunk kiegészítve hamburgerrel és csokis-fagyis desszert-különlegességgel és rozéfröccsel?

Ezt kínáljuk Neked és partnerednek július negyedik szombatján a Cinema City Aréna és Mammut VIP részlegén. Pénteken indul a jegyelővétel , keresd a részleteket a Cinema City weboldalán !

Lesz pár rózsaszín meglepi a helyszínen, ha pink ruhában érkezel.
MEGNÉZEM A VIP MŰSORT
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Melyik filmet várod leginkább júliusban?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2023 I.T. Magyar Cinema Kft.