MEGTEKINTÉS ONLINE
FB 📷

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Augusztus 15-ig garantáltan nyersz valamit!

Mozizz augusztus 15-ig a Cinema City mozikban, játssz a jegyeddel és garantáltan nyersz!

A képeken látható szerencsés nyertesek is boldogan vették át nyereményeiket: N. Szidónia és Sz. Krisztina egy-egy Philips elektromos fogkefe , míg K. Zsuzsa egy LEGO Gyűrűk Ura Völgyzugoly szettel lett gazdagabb.
Ők sem hitték el, hogy csak annyit kell tenniük, hogy regisztrálják mozijegyük nyerő kódját a JÁTÉK oldalán , és percek alatt ilyen értékes nyeremények tulajdonosai lehetnek.
Jelen pillanatban fődíjaink közül Tiéd lehet még a Hyundai i20 személyautó, de van még 5 darab Philips Sonicare Prestige elektromos fogkefénk is.

Ezenkívül megnyerheted akár: a filmes LEGO-játékkészletek ; a Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek; a páros Lupa Beach belépők; az Agave filmes könyvek; a Philips kedvezménykuponok, az egy-egy tálca Red Bull Summer Edition energiaitalok vagy a Gösser Natur Zitrone alkoholmentes italok egyikét is! Mozis ajándékunk is több százezer van!

Nemrég voltál mozizni nálunk, de még nem játszottál a mozijegyeddel? Pár percedbe kerül, hogy feltöltsd a jegy egyedi nyerő kódját, regisztrálj adataiddal, és nyerj garantáltan!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Elképesztő látvány az Oppenheimer IMAX-ben!
Mától megtekinthető a Cinema City Aréna moziban Christopher Nolan legújabb filmeposza, az Oppenheimer IMAX szinkronos és feliratos változatban is!

Az Oppenheimer film igazán különleges élményt kínál, ugyanis IMAX-kamerákkal forgatták, ráadásul az Oppenheimer forgatásához használtak először fekete-fehér IMAX-tekercseket. Christopher Nolan szerint filmje olyan, mint egy 3D film szemüveg nélkül.
“A vászon eltűnik, a film keretezése kevésbé észrevehető. Ott vagy a szereplőkkel, benne vagy a filmben... “

Ne maradj ki ebből a különleges moziélményből! Tudtad, hogy egy magyar szerepre magyar színész is jutott az Oppenheimerben? Haumann Máté alakítja ugyanis Szilárd Leó fizikust!

Nézd meg a nagyívű alkotást a Cinema City Aréna moziban IMAX-ben szinkronos vagy feliratos változatban! De minden mozinkban találsz napi több előadást!

Az alábbi videóban nézz be a kulisszák mögé, tudd meg, mitől is lesz ennyire különleges moziélmény az Oppenheimer IMAX formátumban!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
Már a Cinema City mozikban a Barbie-film!
Ha szereted Barbie -t, ez a film Neked készült. Ha utálod Barbie-t, ez a film Neked készült.

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még a legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok…

Az egész mozi rózsaszínben úszott a Barbie-film gálavetítésén, videónkból pedig megtudhatod, mit mondtak azok, akik már látták az idei év legvártabb és a közösségi média heti posztjainak legszínesebb filmes alkotását!

Természetesen minden vélemény spoilermentes!

Barbie már a Cinema City mozikban 2D szinkronos és eredeti nyelvű, valamint VIP formátumban is!
MEGNÉZEM AZ ELŐZETEST ►
Éljen a nyár!
Ünnepeljük együtt a nyarat! Hűsítsd magad Te is VIP tematikus napunkon , július 22-én, szombaton a Cinema City Aréna vagy Mammut VIP részlegén!

Nincs még programod most szombatra? Mi tudunk Neked egy igazán extrát!

A hónap legnagyobb filmes dobásai - Barbie , Oppenheimer , Mission Impossible: Leszámolás Első Rész , Indiana Jones és a sors tárcsája , Insidious - A vörös ajtó - kényelmes bőrfotelből , az új VIP menüajánlatunk kiegészítve hamburgerrel és csokis-fagyis desszert-különlegességgel és rozéfröccsel ?

Ha rózsaszínben érkezel, garantáltan megajándékozunk egy filmes poszterrel, ha pedig a szombati Barbie VIP előadások egyikére váltasz jegyet, akkor a Mattel jóvoltából akár egy Barbie babát is nyerhetsz!
MEGVESZEM
Hamarosan a TikTok-on is megtalálsz minket!
Szuper hírünk van: Hamarosan már a TikTok-on is elérhetők leszünk!
Kövess be minket extra filmes, mozis tartalmakért az egyetlen, hivatalos Cinema City TikTok oldalunkon!
KÖVETEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Milyen verzióban nézed meg az Oppenheimert?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2023 I.T. Magyar Cinema Kft.