MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Ne felejtsd el mozijegyed nyerő kódját regisztrálni!

Tudtad?! Már csak 5 napod van! Augusztus 15-én véget ér Magyarország kedvenc mozis nyereményjátéka a Mozizz és nyersz promóció.
Csak pár napod maradt, hogy regisztráld mozijegyed egyedi nyerő kódját a JÁTÉK oldalán és garantáltan nyerj valamit!

A képeken látható nyertesek sem hitték el, hogy csak annyi a dolguk, hogy regisztrálják mozijegyüket: J. Evelin egy OKAI Neon elektromos rollerrel , míg M. Gergő egy Philips Lumea Prestige villanófényes szőrtelenítővel lett percek alatt gazdagabb.
Még a Tiéd lehet akár: a 2 darab Philips Sonicare Prestige elektromos fogkefe , az 1 db LEGO® Harry Potter™ Roxfort™ ikonok - Gyűjtői kiadás vagy az 1 db LEGO® Jurassic World™ T-Rex szökése szett; a Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek; a páros Lupa Beach belépők; az Agave filmes könyvek; az egy-egy tálca Red Bull Summer Edition energiaitalok vagy a Gösser Natur Zitrone alkoholmentes italok vagy a további többezer mozis nyeremény egyike ! Minden mozis nyereményhez jár pluszban még egy 40%-os Philips kedvezménykupon is!

Még nem játszottál a mozijegyeddel?! Ne maradj le! Pár percedbe kerül, hogy feltöltsd a jegy egyedi nyerő kódját, regisztrálj adataiddal, és nyerj garantáltan!

Nyertél nyári játékunkon és még ott lapul a postafiókodban a voucher? Ne felejtsd el beváltani nyereményedet szeptember 30-ig!
JÁTSZOM
Már a Cinema City mozikban a Gran Turismo!
Kiskorodban arról álmodtál, hogy majd autóversenyző leszel? Imádod a sebességet, a benzingőzt és az adrenalint? Akkor most egy igazi száguldó kalandra hívunk: a Gran Turismo világába! Élvezd az elképesztő autókat és a lenyűgöző versenypályákat már a Cinema City mozikban 2D , IMAX , ScreenX , sőt 4DX formátumban is!

Az alábbi, spoilermentes videónkból pedig megtudhatod, mit mondtak azok, akik már látták a Hungaroringen forgatott , méltán népszerű versenyszimulátor-sorozat filmes adaptációját !

Neked már megvan a mozijegyed?
MEGVESZEM
Szuper filmek családi mozizáshoz!
Hamarosan vége a nyárnak, és újra elkezdődik az iskola… Valahogy fel kell dolgozni ezt: ehhez ajánljuk Neked a mozizást, mint egyik legjobb búfelejtő programot.

Nincs is jobb annál, mint beülni a Cinema City moziba és megnézni egy jó kis családi filmet! Ez a válogatás Neked szól, ha szünetelő diák vagy, de akkor is, ha olyan szülő vagy nagyszülő lennél, aki iskolai vakációját töltő gyerkőccel készül programot csinálni.

A legkisebb korosztálynak tökéletes kikapcsolódás lehet: az Elemi , a Disney Pixar animációs filmje, amely a természeti elemek világába kalauzol el , vagy egy kalandokban bővelkedő mese, a Ricsi a gólya és az elveszett kincs rejtélye (bemutató: augusztus 17.).

Ruby Gillman, tinikráken a gimis élet zavaros vizeibe merül alá ; a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai tuti nem hagynak unatkozni ; a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz szuperhős animáció segítségével pedig akár New York-ig repítheted magad és családod a 4DX moziélménynek köszönhetően.
MEGNÉZEM A MŰSORT
Kövess minket TikTok-on is!
Már nem titok, TikTok -on is fent vagyunk!
Kövess be minket extra filmes, mozis tartalmakért az egyetlen, hivatalos Cinema City Magyarország TikTok oldalunkon!
KÖVETEM
Kóstold meg nyári VIP étlapunkat Te is!
Kóstoltad már megújult VIP menünket? Nyárias ízvilágú menüsorral várunk a Cinema City Aréna , valamint a Cinema City Mammut I. VIP részlegén. Vigyázz, ha végigolvasod az étlapot , garantáltan éhes leszel!

Előételek: Füstölt makréla-krém; padlizsános hummusz; cukkinikrém
Saláták: Mézes, vörösbor-ecetes lilakáposzta-saláta; hagymás sültburgonya-saláta; pad thai saláta; ropogós, sültkarfiol-saláta aszalt sárgabarackkal
Főételek: csirke piccata: omlós csirke pikáns szószban, olasz-amerikai módra; gombás-kukoricás riso vagy fűszeres, egészben sült törtburgonya körettel; füstös bolognai sült zöldségekkel és baconnel; penne carbonara; spenótos-ricottás pizza
Desszertek: sós-karamellás brownie, frissítő citromos kevert süti és az elmaradhatatlan közönségkedvenc mini képviselőfánk.

Ugye?! Mi szóltunk előre…

Élvezd a filmet extrákkal: korlátlan étel- és italfogyasztással a vetítés előtti 30 percben!
Nézd meg VIP körülmények között, kényelmes, állítható bőrfotelből , a hónap legnagyobb filmes dobása it: Barbie , Oppenheimer , Gran Turismo , Meg 2. - Az árok !

Várunk sok szeretettel!
MEGVESZEM
Magyarázat mindenre - szeptemberi közönségtalálkozók
Különleges, közönségtalálkozó val egybekötött mozizásra hívunk szeptember végén!

Szeptember 23-án a Cinema City Mammut, valamint szeptember 24-én a Cinema City Allee mozinkban, a Velencei Filmfesztiválon debütáló Magyarázat mindenre című film premier előtti vetítése után találkozhatsz az alkotás rendezőjével, Reisz Gáborral.

Nyár van Budapesten. A gimnazista Ábelnek az érettségire kellene készülni, de épp most ébredt rá, hogy szerelmes legjobb barátjába, Jankába. Janka jó tanuló, a vizsga miatt nem kell izgulnia, viszont ő is reménytelenül szerelmes, csak éppen a történelemtanárukba, Jakabba. Jakabnak családja van, pedagógusként próbál túlélni Magyarországon, és korábban már összetűzésbe került Ábel konzervatív apjával. A két részre szakadt társadalom feszültségei felszínre törnek, amikor Ábel történelemérettségije országos botrányba torkollik, ő pedig valahol a két oldal között áll, mindennek a kellős közepén, és még mindig szerelmes.

Legyél ott, nézd meg a filmet premier előtt, és tegyél fel minden kérdést, ami érdekel!
MEGVESZEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Milyen formátumban nézed meg a Gran Turismo-t?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2023 I.T. Magyar Cinema Kft.