MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Kezdődjék a viadal a nyereményekért!

Mozizz , nézd meg Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája filmet a Cinema City mozikban , és ha Te vagy a kiválasztott , 1,5 millió forint értékű utazási utalvánnyal lehetsz gazdagabb!

Másik 15 szerencsést pedig Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája könyvvel ajándékozunk meg.
Vedd meg a jegyed Az éhezők viadala filmsorozat előzmény részére , regisztráld a mozijegyeden található egyedi jegyazonosítót a játék oldalára november 30-ig , hogy részt vehess a verseny ben!

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája már a Cinema City mozikban 2D , VIP , IMAX , sőt 4DX formátumokban is.
JÁTSZOM
Napóleon - november 23-tól a Cinema City mozikban!
Már kaphatók a jegyek Ridley Scott legújabb filmeposzára, a Napóleon ra!

Ridley Scott , korunk egyik legnagyobb, legsikeresebb rendezője ezúttal Napóleon, az egész Európát leigázó hadvezér életéről és szerelmeiről készített filmet az Oscar-díjas Joaquin Phoenix főszereplésével.

Ridley Scott rendező a korábbi filmjeihez méltó nagyságú filmet készített: szemkápráztató látvánnyal , óriási tömegjelenetekkel és a nagy csaták lélegzetelállító életre keltésével tette feledhetetlenné a köztársaságpártinak induló, császárrá váló, és végül magányos száműzetésben meghaló férfi történetét.

Napóleon november 23-tól a Cinema City mozikban 2D szinkronos és feliratos, IMAX , ScreenX , VIP sőt 4DX formátumban is.

Vedd meg a jegyed már most!
MEGVESZEM
Magyar filmek széles választéka a Cinema City mozikban!
Már a Cinema City mozikban Tóth Barnabás csavaros pszichothrillere , a Mesterjátszma , amely Stefan Zweig Sakknovellája alapján íródott, és egy akciókkal teli hőstörténet, a Magasmentés - Fésős András filmje , amelyben Bogdan Dumitrache és Börcsök Olivér mellett Cserhalmi György is látható.
November 30-án pedig az Oscar-díjra jelölt operatőr , Koltai Lajos rendezésében érkezik „az Anyák megmentőjéről” szóló film, a Semmelweis , valamint december 14-én Hevér Dániel első nagyjátékfilmje, a Valami madarak . A filmben a 17 éves lázadó Zoé (Kizlinger Lilla) és a nála majdnem hatvan évvel idősebb Béla (Szacsvay László) különleges barátsága elevenedik meg.
MEGNÉZEM A MŰSORT
Sosincs elég hideg egy ICEE jégkásához!
Egy izgalmas film + egy jéghideg, cukormentes felfrissülés? Ez nem csak nyári program lehet…

Tudtad, hogy a meglévő kékmálnás ICEE mellé, a kiválasztott Cinema City büfékben már a limonádé íz is elérhető?!

Te kóstoltad már? A limonádés ICEE már elérhető a Cinema City Aréna, Westend, Campona és Debrecen mozikban. Kérd csak a limonádé ízűt, vagy pedig kombináld a kékmálnával!
RÉSZLETEK
Hangolódj az ünnepekre a VIP tematikus napunkon!
December 2-án gyere és pihenj meg a karácsonyi rohanásban a VIP tematikus napunkon a Cinema City Aréna és Mammut I. VIP -ban!

Különleges menüsorral: csirke nuggets és csokoládé szökőkúttal, és széles filmkínálattal készülünk Nektek.

Minden idők egyik leghíresebb romantikus karácsonyi filmje , az Igazából szerelem 20 év után visszatér a mozikba, ráadásul ezen a napon, nálunk láthatod elsőként újra nagyvásznon !
Premier előtt megnézheted még a Gru és a Minyonok alkotóinak új, családi filmjét a Kacsalábon animációs filmet is.

Ezen kívül műsorra tűzzük többek között a Disney legújabb animációját, a Kívánság című mesét, a Napóleon és a Semmelweis filmeket is.

Nézd meg a tematikus nap részletes műsorát, és biztosítsd be helyed mihamarabb!
MEGVESZEM
Kóstold meg november 21-től megújult VIP menünket! A hűvös idő beköszöntével, télies ízvilágú menüsorral várunk a Cinema City Aréna , valamint a Cinema City Mammut I. VIP részlegén:

Előételek: hagymás-diós mártogatós; paprikás aioli, török padlizsánkrém
Saláták: ropogós krumplisaláta; kéksajtos céklasaláta; grillezett zöldséges tésztasaláta, barackos káposztasaláta
Főételek: mézes-citromos csirke; sült burgonya édes chiliszósszal; pasticcio rizs
Réz András-filmklub december 1-jén!
Réz András-filmklub december 1-jén a Cinema City Mammut moziban!

Egy zuhanás anatómiája alkotás filmklubos vetítésére invitálunk december 1-jén, 18:00-tól a Cinema City Mammut II. moziba!

A világ legrangosabb filmfesztiváljának fődíját, a Cannes-i Arany Pálmát elnyerő lélektani krimiben , az Egy zuhanás anatómiájában , Sandra (Sandra Hüller – Toni Erdmann) idillinek látszó élete kártyavárként omlik össze. A sikeres német írónő francia férjével és látássérült gyerekükkel élnek a francia Alpok egyik kis falujában. A férfi váratlan halála után nem egyértelmű, hogy baleset, öngyilkosság vagy gyilkosság történt. Sandra ezért a rendkívül megterhelő nyomozás és tárgyalás középpontjába kerül.

A már-már hitchcocki hagyományokat követő filmben az eseményeket végig a feleség szemszögéből követjük, miközben a néző számára is kérdéses az ártatlansága. Az Egy zuhanás anatómiája azonban sokkal több bűnügyi történetnél : Justine Triet rendezőt elsősorban a házasság, és alapvetően az emberi kapcsolatok legmélyebb rétegei érdeklik.

A vetítést követően Réz András filmesztéta osztja meg gondolatait az alkotásról, és invitálja a nézőket egy izgalmas beszélgetésre.
MEGVESZEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Milyen formátumban nézed meg Az éhezők viadala filmet?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2023 I.T. Magyar Cinema Kft.