MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Mi már tudjuk, mit vegyél karácsonyra!

Idén adj moziélményt ajándékba, lepd meg Szeretteid a filmek varázslatos világával!

Válassz 2D, IMAX 3D, vagy VIP 2D ajándékutalványaink közül , vásárold meg az ajándékjegyet online , vagy személyesen az ország bármely Cinema City mozijában!

A fél évig érvényes vouchereink beválthatók lesznek többek között: a december végén mozikba kerülő Ferrari filmre; a világhírű Hayao Miyazaki legújabb alkotására: A fiú és a szürke gém animére; a január 11-én debütáló legújabb Jason Statham akciófilm re, A méhész-re ; a szintén január közepén mozikba kerülő, amerikai romkom ra, az Imádlak utálni című filmre; valamint a február elsején premieres Matthew Vaughn (a Kingsman-filmek, Ha-Ver) újabb eszelős agymenésére az Argylle: A szuperkém akcióvígjáték ra; vagy akár a régóta várt, márciusban érkező Dűne: Második részére is.
AJÁNDÉKJEGYET VÁSÁROLOK
Az ünnepek alatt is várunk mozijainkban!
Az utolsó pillanatos ajándékvásárlási fáradalmak után és azok csomagolása előtt pár órás pihenésre vágysz? Minden zsánerben tudunk Neked szórakozást ajánlani!

Karácsonyfa díszítés alatti gyerekprogram-keresésben vagy? Hozasd el a kicsiket a nagyiékkal a legközelebbi Cinema City moziba! Rengeteg mesével várjuk Őket!

Látni sem bírod már a karácsonyi bejgli-sort az asztalon? Nézz egy filmet a két ünnep közt a Cinema City mozik egyikében!

Szilveszter délelőtt vagy az újév első napján nem az utcán akarsz fagyoskodni? Mi nyitva leszünk, és széles kínálattal várunk!
Ha a család együtt van, minden utazás kaland!
Kacsalábon mozijegyeddel most akár Írországig repítheted Szeretteid!

Mozizz , nézd meg az izgalmakban bővelkedő Kacsalábon animációs filmet a Cinema City mozikban , hogy részt vehess családoddal egy életre szóló élményben Dublinban !

Vedd meg a jegyed a Kacsalábon mesére , regisztráld a mozijegyeden található egyedi jegyazonosítót a játék oldalára január 3-ig , hogy Tiéd lehessen a 3 napos, 4 fős, írországi családi kaland !


Kacsalábon - a Gru és a Minyonok alkotóinak új, családi filmje december 6-tól , premier előtt, a Cinema City mozikban 2D-ben , 3D-ben , ScreenX-ben , sőt még 4DX-ben is!
JÁTSZOM
Bagossy Brothers Company mozifilm!
Bagossy Brothers Company mozifilm a Cinema City mozikban!

10 éve úton - Bagossy Brothers Company koncertfilm - december 8-12. között a Cinema City mozikban!

A Bagossy Brothers Company 10 éve úton című egész estés alkotás az erdélyi kezdetektől egészen a budapesti jubileumi nagykoncertig követi nyomon a pop, rock és folk stílust egyedi módon ötvöző banda útját.

Tíz év története egy egész estés mozifilmbe sűrítve, eddig nem látott tartalmakkal, interjúkkal és persze az MVM Dome-os koncert legjobb pillanataival december 8-12. között a Cinema City mozik vásznain!

Páratlan moziélmény – nemcsak a zenekar széles rajongó táborának, hanem azoknak is, akik még csak most ismerkednek a gyergyói ötösfogat zenei világával.
MEGVESZEM
Semmelweis közönségtalálkozós vetítések!
A Semmelweis című filmhez közönségtalálkozókat is szervezünk a kiválasztott Cinema City mozikban december közepén!

Nézd meg december 10. - 16. között, Koltai Lajos legújabb filmjét: december 10-én a székesfehérvári , veszprémi , vagy december 16-án a győri mozinkban és a vetítés után tedd fel a kérdéseidet egyenesen az alkotóknak!

Az Oscar-díjra jelölt, legendás rendező-operatőr, Koltai Lajos hazai színészek legjobbjaival készítette el a nagy klasszikus filmek méltó utódját, egy különleges ember történetének magával ragadó, látványos és érzelemgazdag krónikáját.
MEGVESZEM
A fiú és a szürke gém már premier előtt!
A japán animáció atyja, legnagyobb mestere, Hayao Miyazaki visszatér a Cinema City mozikba!

A Chihiro Szellemországban alkotójának új animációját, A fiú és a szürke gém című animét, már premier előtt vetítjük : december 9-én a budapesti Cinema City Aréna, december 16-án pedig a győri, debreceni, szegedi, székesfehérvári, pécsi, valamint a miskolci mozinkban!

Az anyja után sóvárgó ifjú Mahito bemerészkedik egy világba, ahol az élők és a holtak együtt léteznek. Ezen a helyen megszűnik a halál, az élet pedig újraindul. Hayao Miyazaki (Chihiro szellemországban, A vándorló palota) legújabb animéje részben önéletrajzi ihletésű fantasy életről, halálról, alkotásról, és tisztelgés a barátság jelentősége előtt.
MEGVESZEM
A szenvedély íze - kerekasztal-beszélgetés!
A szenvedély íze - premier előtti vetítés és kerekasztal-beszélgetés!

Nézd meg több mint egy hónappal a mozibemutató előtt, december 21-én , a Cannes-i Filmfesztivál leggyönyörűbb és legínycsiklandozóbb filmjét, A szenvedély íze alkotást a Cinema City Mammut II. mozinkban!

A vetítés után hallgasd meg Gyárfás Dorka újságíró beszélgetését food stylistokkal , akik beavatják a közönséget a gasztrofilmek kulisszák mögötti titkaiba , illetve arról is mesélnek, hogyan kerülnek a vászonra a különböző filmekben megjelenő válogatott ínyencségek.

A kivételes tehetségű szakácsnő, Eugenie és munkaadója, a nagy gourmet hírében álló Dodin Bouffant húsz éve alkotnak együtt a gyönyörű francia udvarház konyhájában. Különleges kapcsolatukból lenyűgöző gasztronómiai remekművek születnek, amelyek még a világ leghíresebb szakácsait is ámulatba ejtik. A két ember egyre mélyebben kötődik egymáshoz, de Dodinnak szembesülnie kell azzal, hogy Eugenie nem kíván feleségül menni hozzá. Főzni kezd a nőnek, hogy bizonyítsa: nem csupán feleséget, hanem egyenrangú társat keres benne…
MEGVESZEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
MEGVESZEM

JÖN

JÖN
Milyen típusú ajándékjegyet vásárolsz karácsonyra?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2023 I.T. Magyar Cinema Kft.