MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Te kóstoltad már?

Hallottad? Kedvenc nachosod zöldbe borult!
A vadiúj, jalapeno-lime ízesítésű nachos olyan ellenállhatatlan, hogy mindenki le akar csapni rá. A színe különleges, már-már sokkolóan zöld, ízesítése enyhén fűszeres.

Ha a barbecue nachost szereted, ezt imádni fogod! Ne félj kipróbálni! :) Abszolút nem csípős.

Ha legközelebb nálunk jársz, mindenképp ezt kérd a büfében! Nem fogod megbánni.
❏ Új jalapeno-lime ízesítésű nachos
10 éves a BIDF! A Te 10 éved hogyan telt?
Január 27. és február 4. között, 70 filmmel és 200 vetítéssel érkezik a 10. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál a kiválasztott Cinema City mozikba.

2024-ben Budapesten , a Cinema City Mammut moziban, valamint a Cinema City Alba , Cinema City Győr és a Cinema City Debrecen mozikban vetítjük az alkotásokat.

Az idei fesztivál szlogenje: A Te országod - A Te harcod - A Te titkod - A Te hited - A Te vágyad! A vetítések többsége után beszélgetést szervezünk a filmek alkotóival, vagy meghívott szakértőkkel, akikkel a nézők megoszthatják a véleményüket és a bennük felmerülő kérdéseket is.
A filmeket eredeti nyelven, angol és magyar felirattal vetítjük.

A 10. jubileumi BIDF díjairól többek között most is olyan rangos, nemzetközi-, és hazai szaktekintélyből és alkotókból álló zsűri dönt majd, mint Geszti Péter, Thuróczy Szabolcs, Kovács András Péter, Sebestyén Márta.

Vedd meg a jegyed most a 10. Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválra!
MEGVESZEM
Lepd meg, aki fontos egy közös Cinema City moziélménnyel!
Ugye nem felejtetted el, hogy hamarosan itt a Valentin-nap?!

Gondolkozz előre, ajándékozz moziélményt az év legromantikusabb napjára, lepd meg Kedvesed ajándékutalványaink egyikével!
Az utalványokat online vagy személyesen is meg tudod venni az ország bármely Cinema City mozijában.

Február 14-én, többek között az alábbi, izgalmakban bővelkedő filmekre tudjátok beváltani az utalványt: a legújabb szuperhős filmre, a Madame Web -re; az Elvis és Priscilla hosszú és viharos kapcsolatáról szóló Priscilla című életrajzi drámára; az izgalmas Csábító leckék thrillerre, melyben Jenna Ortega és Martin Freeman játssza a főszerepeket; valamint a bombasztikus akció-vígjátékra, az Argylle - A szuperkém című alkotásra; vagy akár egy igencsak rendhagyó, romHANTikus vígjátékra, a Lisa Frankenstein című filmre. De műsoron tartjuk még az Imádlak utálni romkomot is.
UTALVÁNYT VÁSÁROLOK
Queen rajongóknak kihagyhatatlan moziélménnyel készülünk!
Szeretnéd átélni a Queen együttes 1981-es koncertjét, majdnem úgy, mintha ott lettél volna? Most van rá lehetőséged!
Queen Rock - Montreal - koncertfilm csak január 18-21. között a Cinema City Aréna moziban IMAX változatban!

A Queen 1981-es montreali koncertjét sokan az együttes legjobb fellépéseként tartják számon. Ez volt az első alkalom, hogy egy zenekar teljes koncertjét mozi minőségben, 35mm-es filmre rögzítették. Az eredeti filmkópiáról most egy HD digitális kópiát készítettek, minden egyes filmkocka digitalizálásával és felújításával. A képanyag felújításával párhuzamosan a teljes zenei anyagot újrakeverték, ennek eredményeképp az 5.1. digitális térhatású hangzás eddig soha nem hallott minőségben adja vissza a koncert hangulatát , amelyen olyan népszerű slágerek hangzottak el, mint például a We Will Rock You, a Killer Queen, az Under Pressure, a Called Love, a We Are The Champions, vagy a Bohemian Rhapsody. Freddy Mercury-t, ha a legjobb helyen ülsz a koncertteremben sem láthattad volna ilyen közelről, mint a hatalmas IMAX vásznon most!

Ne hagyd ki!
MEGVESZEM
Cinema City Saeco VIP részleg
Tökéletes, olasz kávézási élmény vár a Cinema City Saeco VIP részlegein!

A megújult kávékínálatunk, a svédasztalos ételek valamint az alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a vetítés előtti 30 percben, filmnézés kényelmes, dönthető bőrfotelekből: ez az igazi all inclusive moziélmény. Várunk a Cinema City Aréna és Mammut I. Saeco VIP -ban!

Fedezd fel a kávézás világát, az eszpresszótól és a cappuccinótól az olyan kávékülönlegességekig, mint például az olasz eszpresszó macchiato. Kávédat fogyaszthatod akár növényi tejjel is!

Gyere és próbáld ki Te is a VIP moziélményt!
MEGVESZEM
Következő filmklub programjainkra elindult a jegyvásárlás!
Mindkét eseményen Réz András osztja meg gondolatait a nézőkkel és invitálja érdekfeszítő beszélgetésre a Cinema City Mammut nézőit.

A kétszeres Golden Globe-díjas, Szegény párák című alkotás filmklubos vetítése, január 26-án, pénteken 18:00-kor!

Yorgos Lanthimos új filmje elképesztő történet Bella Baxter fantasztikus fejlődéséről. A fiatal nőt a zseniális elméjű és szokatlan módszereket alkalmazó tudós, Dr. Godwin Baxter hozza vissza az életbe. A férfi védelmét élvezve, Bella vágyik a tudásra. Szomjazza a világ dolgait, így elszökik Duncan Wedderburnnel, a dörzsölt és züllött ügyvéddel, s ketten együtt kontinenseken átívelő, szélsebes kalandra indulnak.

Február 16-án 18:00-tól pedig a cannes-i nagydíjas film, az Érdekvédelmi terület beszélgetéssel egybekötött vetítése lesz szintén a Cinema City Mammut II. moziban!

Auschwitz parancsnoka, Rudolf Höss és felesége, Hedwig egy haláltábor melletti házban igyekeznek áloméletet teremteni a családjuknak. Az Érdekvédelmi terület című film Martin Amis angol író 2014-es regényét veszi alapul.
❏ Réz András filmklubok: 01.26, 02.16.
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
JÖN

JÖN

JÖN
Melyik büfétermékünket próbálnád ki legszívesebben?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.