MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
A mozi mindenkit összehoz

A mozizás nem csak egy filmről szól…
Együtt, közösen éljük át a film minden pillanatát, a nevetéstől a borzongásig, és persze a popcorn és a nachos is jobban ízlik, ha megoszthatjuk valakivel.
Ha a hétköznapi hajtásban néha kicsit el is távolodunk egymástól, egy izgalmas film a Cinema City mozikban, és természetesen a finom mozis nasik mindenkit újra összehoznak.
MEGNÉZEM A MŰSORT
Nálunk a legváltozatosabb filmélményre számíthattok!
Gyertek el hozzánk az év bármely hónapjában: a Cinema City -ben mindig az aktuális, legújabb filmekkel várunk Titeket!

Próbáljátok ki az összes formátumot: éljétek át a legnagyobb mozis kalandot IMAX változatban, használjátok az érzékeiteket a 4DX-ben , tágítsátok a horizontot a 270 fokos vetítéssel a ScreenX-ben , vagy élvezzétek együtt az all-inclusive mozizást VIP helyszíneink egyikén!

Éljétek át egy közös filmes családhoz tartozás erejét nálunk! Újra és újra!

Ízelítőként pedig nézzétek meg az alábbi videós összeállításunkat , hogy milyen szuper filmek várnak Rátok a következő hónapokban a Cinema City mozikban!
Biztos, nem fogtok unatkozni… :)

Találkozzunk a büféknél!
MEGNÉZEM A VIDEÓT ►
A nagyszülőkkel is felejthetetlen élmény mozizni!
Ti mikor jártatok utoljára nagyszüleitekkel moziban? Pedig velük is felejthetetlen élmény ám mozizni…

Gyertek el együtt a Cinema City mozikba, ahol a popcorn és a nachos illata mellett a mozizás élménye is magával ragad Titeket, s ráadásul kedvezményes, szenior jegyek várnak minden 65 év feletti mozirajongóra!

Hamarosan, május 5-én vasárnap pedig itt az anyák napja! Ne feledkezzetek meg Édesanyátok mellett a nagymamáitokról sem, lepjétek meg őket egy családi mozizással, hisz a mozi mindenkit összehoz!
MEGNÉZEM A MŰSORT
Majmok... Együtt... Erősek
Elindult a jegyelővétel! Biztosítsátok helyeteket már most A majmok bolygója : A birodalom-ra: a film már premier előtt, május 8-tól a Cinema City mozikban 2D -ben, VIP -ban, IMAX -ben, ScreenX -ben, sőt 4DX -ben is!

Több nemzedékkel Caesar után a harmóniában élő majmok jelentik a domináns fajt a bolygón, míg az emberek arra kényszerültek, hogy rejtőzködve éljenek. Mikor egy új, zsarnoki majomvezér hozzálát birodalma kiépítéséhez, egy fiatal majom viszontagságos útra indul, ami során kénytelen lesz kétségbe vonni mindent, amit a múltról tud, és olyan döntéseket hozni, amik egyaránt meghatározzák majd majmok és emberek jövőjét…
MEGVESZEM
Idén is megtaláltok minket a Budapest Comic Con-on!
Találkozzunk idén is újra hazánk egyik legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményén, a Budapest Comic Con -on a Hungexpon, május 18-19-én, ahol egyszerre elevenedik meg a filmek, a képregények, az animék és videójátékok világa.

A Cinema City standjánál az ‘E’ pavilonban, izgalmas mozikvíz és aktuális mozifilmek által inspirált játékokon vehettek részt a két nap alatt, és nyerhettek értékes, exkluzív mozis ajándékokat is!

Ha pedig elfáradnátok két program között, a Cinema City chill zone -ban garantált a feltöltődés.

Lehetsz kicsi vagy nagy, nálunk biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb és legérdekesebb programot.
MÁR VÁROM!
Ünnepeljük együtt egész héten a magyar filmeket!
1901-ben április 30-án mutatták be az első megrendezett magyar filmet, A táncz címmel, az azóta eltelt 123 évben folyamatosan kiemelkedő filmes tehetségek alkottak, akik pályájuk során felejthetetlen mozgóképeket hoztak létre és világhírűvé tették a magyar filmet.

A Nemzeti Filmintézet kezdeményezésére a Cinema City is csatlakozott a közös ünnepléshez, ennek köszönhetően mozijainkban 1 héten át, május 1-ig nézhetők kedvezményes, 2000 Ft-os jegyáron a magyar filmek.

Április 25. és május 1. között a közelmúlt magyar filmalkotásaival: Bonus Trip , A boldogság ügynöke ; Most vagy soha! ; Semmelweis ; A nemzet aranyai - mozifilm; Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk ; Lefkovicsék gyászolnak ; Kék Pelikan , várjuk kedves nézőinket országszerte a Cinema City mozikban.
MEGNÉZEM A MŰSORT
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
MEGVESZEM

MEGVESZEM

JÖN
Melyik a kedvenc formátumod?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.