MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES Mozirajongó!
Ünnepeljük a gyermekeket május 25-26-án!

Május 26-a gyermeknap! Ünnepeljük a gyermekeket május 25-26-án!
Egész hétvégén, azaz szombaton és vasárnap a közelmúlt gyerekfilmjeivel várjuk a legkisebbeket családjukkal együtt a Cinema City mozikban!

A 2D-s vetítésekre a jegyár (felnőtteknek és gyerekeknek) egységesen 2.000 Ft , 3D-s előadásokra 2.200 Ft a május 25-én és 26-án műsorra tűzött, kiválasztott családi filmekre: Garfield (PREMIER ELŐTT), Képzeletbeli barátok , Macskák a múzeumban , Kung Fu Panda 4 , Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk , Kacsalábon , Nina és a sündisznó titka , Emma és a fekete jaguár , Belu - A legbátrabb bálna .

Egy közös filmélmény mindig összehoz benneteket!

Töltsétek nálunk a hétvégét, hiszen mozizni jó!
MEGVESZEM
Mini menü gyermeknapon a Cinema City mozikban!
A kicsik ízléséhez igazított filmkínálat mellett május 25-től Mini gyermeknapi menüvel is várunk Titeket , amihez most szénsavmentes italt kínálunk, meghallva az Anyukák kívánságát!

A különleges Mini gyermeknapi ajánlat ára 2.000 Ft/db (május 25-től a készlet erejéig), a tartalma pedig: 1 db kis popcorn (1,5l) + 1 db választható üdítő: Toma gyümölcslé (0,33l) vagy 1 db ásványvíz (0,5l) + 1 db Nesquik szelet .

Ez a kombináció azon felnőtteknek is szól, akik nem szénsavas itallal szeretnék fogyasztani a popcornjukat, és egy kis plusz kényeztetésre is vágynak.

Indulhat is a filmnézős gyerekbuli hétvégén!
MEGNÉZEM A MŰSORT
Garfield már premier előtt!
Garfield már premier előtt május 25-26-án a Cinema City mozikban!


A világ leghíresebb és leglustább macskája újra akcióba lép: Garfield már premier előtt a gyermeknapi hétvégén (május 25. és május 26-án) a Cinema City mozikban 2D , 3D , és 4DX formátumban is!

A film mellé nasiként mindenképp ajánljuk Nektek Garfield kedvenc cheddar ízesítésű popcornját +300 Ft-os felárért!
Ne feledjétek, hogy május 25-26-án a kiválasztott 2D-s családi filmre 2.000 Ft, a 3D-sre pedig csak 2.200 Ft a jegyár!

Nincs vége a jó híreknek: ugyanis május 25-től a készlet erejéig minden mozink büféjében elérhető az extra menő Garfield-os mozis pohár is kétféle topperrel.

Ne maradjatok le a legújabb filmes termékünkről, mert korlátozottak a készleteink!
MEGVESZEM
Újra akcióba lendülnek a rosszfiúk
Hosszú várakozás után újra megbizonyosodhatunk róla: a Rosszfiúk egyre jobbak!

Naptárakat elő! Hamarosan indul a jegyelővétel a Bad Boys - Mindent vagy többet alkotásra: a film premier előtt, június 5-től a Cinema City mozikban 2D szinkronos és eredeti nyelvű (felirat nélkül), VIP szinkronos és eredeti nyelvű (felirat nélkül), IMAX, ScreenX, sőt 4DX is formátumokban is!

Figyeld weboldalunkat a részletekért!
MEGNÉZEM
Iskolás pályázat
A Cinema City a UIP-Dunafilm filmforgalmazóval közösen egy iskolás pályázatra hívja a diákokat, amelyben, 3 nyertes pályázó az egész osztályával megtekintheti a Képzeletbeli barátok című, családi kalandfilmet a hozzájuk legközelebb eső Cinema City moziban.

A pályázat pontos részleteit, beküldési határidőt az alábbi, lenti linken találjátok.
PÁLYÁZAT RÉSZLETEK
Az iskolás pályázatokról elsőkézből értesülhettek, ha a Cinema City Tanári Moziklub jának tagjai vagytok.

Ha pedagógus vagy és még nem vagy tagja a moziklubnak , de szívesen csatlakoznál, akkor ingyenes regisztrációdat ITT megteheted!
TANÁRI MOZIKLUB
Iskolás csoportok részére újra: Csapda a neten
Újra elérhető iskolás csoportok részére a díjnyertes Csapda a neten


Hamarosan itt a vakáció! A nyári szünet közeledtével szeretnénk a szülők és pedagógusok figyelmét felhívni egy olyan cseh dokumentumfilmre, a Csapda a neten című alkotásra, amelynek óriási megelőző hatása van az online térben történő gyermekbántalmazás tekintetében.

Az online térben a gyerekek könnyen válhatnak internetes zaklatás áldozatává. Az egész társadalom célja a fiatalok megvédése az internetes világ veszélyeitől, a felvilágosító munka pedig komoly eszköz ezek elhárításában. A film számos magyarázatot és tanácsot tartalmaz; segítségével a gyerekek megismerik a digitális világ veszélyeit, és így elkerülhetik azokat, a felkészített tanárok pedig segíteni tudják őket ebben.

12 éven felüli fiataloknak szóló oktatási változat rangos gyermekvédelmi szakemberek bevonásával készült azzal a céllal, hogy a fiatalokat súlyos bűncselekményektől megvédje.

Ha felkeltette érdeklődésed a film, az iskolás csoportos vetítés bővebb részleteiről érdeklődni az ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunknál tudsz.
ÉRDEKLŐDÖM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

JÖN
JÖN

JÖN

JÖN
Melyik a kedvenc popcornod?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.