MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES MOZIRAJONGÓ!
Nincs mozizás nasi nélkül

Még megnyerhető számos fődíj nyári játékunkban!
Nem kell mást tenned, mint augusztus 14-ig bármilyen büfés menüt vásárolni és augusztus 31-ig regisztrálni a vásárlást igazoló blokkon található promóciós kódot a JÁTÉK oldalán .

Ezek a nyeremények tényleg megnyerhetők?! A válaszunk: IGEN!
Idén sem viccelünk - a fődíjak mellett több százezer mozis ajándék vár gazdára: jelen pillanatban Tiéd lehet még az Opel Corsa , az 500.000 Ft értékű Wolt vásárlási utalvány , és vannak még Philips OneBlade Pro 360 borotváink is !
Szállj versenybe és megnyerheted akár a Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek; a Mattel játékok ; a Libri könyvek ; a Heineken 0.0 alkoholmentes tálca sörök; a Red Bull Summer Edition energiaitalok; az Axe Jungle Fresh dezodorok, a Dove Men+Care dezodorok, valamint a több százezer mozis-, illetve büfés termékek, valamint kedvezménykuponok egyikét.
Ráadásul mindenhez jár pluszban még egy 40%-os Philips kedvezménykupon is !

Van már promóciós kódot tartalmazó blokkod? Töltsd fel a kódját augusztus 31-ig!
JÁTSZOM
Készülj a felejthetetlen izgalmakra a Cinema City mozikban!
A nyári hónapokban is kóstolj bele a kalandokba, és tárd szélesre az érzékeidet!

Mi készülünk Neked a felejthetetlen izgalmakkal, többek között: a Hang nélkül-filmsorozat harmadik részével, a Hang nélkül: Első nap című filmmel; a Twisters – Végzetes vihar katasztrófafilmmel ; valamint a legújabb, eszelős Marvel-filmmel a Deadpool & Rozsomák kal.

Add át magad a Cinema City moziélménynek , amit a különleges fomátumaink: az IMAX , 4DX , a ScreenX vagy a VIP termei kínálnak!

Vedd meg a jegyed most!
MEGNÉZEM ►
Deadpool & Rozsomák berobbantak a Cinema City mozikba!
Az alábbi, spoilermentes videónkból megtudhatod, mit mondtak azok, akik már látták a legújabb Marvel szuperhős filmet!
Nincs vége a jó híreknek: ugyanis a készlet erejéig minden mozink büféjében elérhető az extra menő Deadpool & Rozsomák mozis pohár is kétféle topperrel.

Ráadásul mától überlimitált számban megvásárolható a Babypool nasitartó KisK@csög is.

Ne maradjatok le a legújabb filmes termékeinkről, mert korlátozottak a készleteink!

Deadpool & Rozsomák már a Cinema City mozikban 2D , 3D , 2D Dolby Atmos , VIP , IMAX , ScreenX , sőt 4DX formátumokban is!

Neked már megvan a mozijegyed?!
MEGVESZEM
Július 30-tól indul a jegyelővétel az Alien: Romulus filmre
Alien filmsorozat rajongók ez Nektek szól: július 30-tól indul a jegyelővétel az Alien-sorozat legújabb fejezetére, a többek között hazánkban is forgatott, Alien: Romulus -ra!
Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus és az Alien: Covenant direktora, valamint Fede Alvarez rendező (Vaksötét) hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien-sorozat legújabb fejezetével, ami visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő franchise gyökereihez.
Alien: Romulus már premier előtt, augusztus 14-től a Cinema City mozikban 2D-ben, VIP-ban, IMAX-ben, ScreenX-ben, sőt 4DX-ben is!
MEGNÉZEM
Érezd a nyár legújabb ízét!
A meglévő kékmálnás ICEE mellé, a kiválasztott Cinema City büfékben már kapható a vadiúj citrom & lime ízesítésű ICEE is!

Ráadásul ez is cukormentes , így büntetlenül lehet élvezni. A citrom & lime-os ICEE limitált ideig még elérhető az összes budapesti, valamint a győri és debreceni Cinema City mozinkban !

Ne maradj le róla! Kérd büféinkben csak az új ízt, vagy pedig kombináld a kékmálnával!
MEGNÉZEM
Csak Rád vár az új, nyári VIP vacsorakínálat!
Megújult nyári menüsorral várunk a Cinema City Arena vagy Cinema City Mammut I. Saeco VIP részlegén!

Friss saláták, ázsiai ízvilág vagy olaszos ételek? Egy jó film mellé a VIP -ben ezt is kipróbálhatod a korlátlan mozis rágcsálnivalók vagy egy pohár bor, pezsgő kíséretében.

Előételek: Aszalt paradicsomos túrókrém; Cukkinis sajtkrém, Marokkói répakrém
Saláták: Csicseriborsó saláta, Görög saláta; Pikáns kimchi
Főételek: Gyömbéres csirkecomb filé zöldséges vadrizzsel vagy hagymás sültburgonyával; Karamellizált cukkini és kapribogyó szószos tészta; Füstöltkolbászos-spenótos tészta
Pizzák: Szalámis; Gombás; Koktélparadicsomos pizza
Desszertek: Fehércsoki szelet, Mandulás mangótorta

Ugye Te is éhes lettél?! Nem csodáljuk…

Gyere és próbáld ki a megújult VIP étlapunkat a Cinema City Arena vagy Cinema City Mammut I. Saeco VIP részlegén!
MEGNÉZEM A VIP MŰSORT
Blackpink World Tour - Born Pink csak július 31-én!
Blackpink World Tour - Born Pink csak július 31-én a kiválasztott Cinema City mozikban!


A BLACKPINK világot meghódító BORN PINK turnéja július 31-én nagyvászonra érkezik, megünnepelve a csapat debütálásának 8. évfordulóját!

Az 1,8 milliós közönséget vonzó és a női együttesek koncertkörútjainak világrekordját megdöntő filmben megtapasztalhatod a mozikban az élő előadások energiáját: az ikonikus "Hanok" szettet, amely világszerte megbabonázta a rajongókat és a sajtót. A film példátlanul nagyszabású produkciót mutat be, a BLACKPINK slágereinek kizárólag erre a koncertre készült feldolgozásait mutatja be, és a szöuli Gocheok Dome-ban tartott előadások mellett a globális turné további városaiban készült felvételeket is tartalmazza.

Blackpink World Tour - Born Pink csak július 31-én a kiválasztott Cinema City mozikban!
MEGVESZEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
MEGVESZEM

JÖN

JÖN
Melyik ICEE íz a kedvenced?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.