MEGTEKINTÉS ONLINE
Ti 📷 f Yo in

🎞  MOZIMŰSOR
KEDVES MOZIRAJONGÓ!
Suli előtt még egy mozi!

Hamarosan vége a nyárnak, s kezdődik az iskola... valahogy fel kell dolgozni ezt. Ajánljuk Nektek a mozizást, mint az egyik legjobb búfelejtő programot!

Ahhoz, hogy igazán jól végződhessen a nyári szünet, a Cinema City mozik kedvezményes jegyárral és családi filmcsemegékkel várják a kicsiket és nagyokat családjaikkal együtt országszerte, augusztus 17. (szombat) és augusztus 20. (kedd) között!

A 2D-s vetítésekre a jegyár (felnőtteknek és gyerekeknek) egységesen 2.000 Ft, az augusztus 17-20. között műsorra tűzött, kiválasztott, családi filmekre: Sylvanian Families – A mozifilm: Freja ajándéka (PREMIER ELŐTT); Pandakaland ; Agymanók 2 ; Gru 4 ; Egy cica 10 élete ; Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk ; Kina & Yuk - Két sarki róka kalandjai ; Garfield ; Lángszív - Vadon és szabadon ; Képzeletbeli barátok .
Ha igazán bevállalósak vagytok, akkor egymás után akár több filmet is megnézhettek egy nap! (A szünidei családi filmfesztivál ideje alatt elérhető filmkínálat mozinként változhat.)

Egy közös filmélmény mindig összehoz benneteket! Töltsétek nálunk a hosszú hétvégét , hiszen mozizni jó!
MEGVESZEM
Suli előtt még egy nasi!
A széleskörű filmkínálat mellett ízletes Mini menüvel is várunk Benneteket augusztus 17-20. között!

A Mini menü ára 2.000 Ft/db, a tartalma pedig: 1 db kis popcorn + 1 db választható üdítő: Toma gyümölcslé vagy 1 db ásványvíz + 1 db Nesquik szelet.

Ez a kombináció azon felnőtteknek is szól, akik nem szénsavas itallal szeretnék fogyasztani a popcornjukat, és egy kis plusz édességre is vágynak.

Indulhat is a filmnézős gyerekbuli hétvégén!
MEGNÉZEM A MŰSORT
Nasi nélkül mozizni? Na még mit nem…
Neked melyik az a nasi, ami nélkül elképzelhetetlen a mozizás?

Augusztus 14-ig mindenképp érdemes a büféinkben bármilyen menüt vásárolni, ugyanis promóciós kód vár Rád a blokkon, amit, ha feltöltesz a játék oldalára augusztus 31-ig, fantasztikus nyeremények kel gazdagodhatsz!

Érdemes menüt venni, és játszani a blokkon lévő promóciós kóddal, mert még nem nyerték meg az Opel Corsat , az 500.000 Ft értékű Wolt vásárlási utalványt sőt van pár Philips OneBlade Pro 360 borotvánk is még. De jó sok mozis-, illetve büfés ajándék, és kedvezménykupon is gazdára vár!

Szállj versenybe és szintén Tiéd lehet akár a Budapest Park 2 fő részére szóló koncertjegyek; a Mattel játékok ; a Libri könyvek ; a Heineken 0.0 alkoholmentes tálca sörök; a Red Bull Summer Edition energiaitalok; az Axe Jungle Fresh dezodorok, a Dove Men+Care dezodorok egyike.
Ráadásul minden kódfeltöltés mellé jár pluszban még egy 40%-os Philips kedvezménykupon is!

Nemrég voltál mozizni nálunk, vásároltál a büfében bármilyen menüt, de még nem játszottál a blokkoddal? Mindössze pár percedbe kerül, hogy feltöltsd a blokkon található egyedi promóciós kódot, regisztrálj adataiddal, és nyerj !
A képen látható nyertesünk sem hitte el, hogy csak annyi a dolga, hogy regisztrálja a vásárlást igazoló blokkon található kódot: B. Ákos egy Barbie Együtt a Földért Álomház játékkészlettel lett gazdagabb.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Lehet, hogy ez a nyár számodra is egy hihetetlen nyereménnyel zárul.
JÁTSZOM
Alien: Romulus augusztus 14-től!
Pár nap múlva sikolyok lepik el az űrt (és a mozikat ), csak épp senki sem hallja majd őket....

Ridley Scott producer, A nyolcadik utas: a halál, a Prometheus és az Alien: Covenant direktora, valamint Fede Alvarez rendező (Vaksötét) hátborzongató moziélményt kínál a lankadatlan népszerűségű Alien -sorozat legújabb fejezetével, ami visszatér az idén születésének 45. évfordulóját ünneplő franchise gyökereihez.

Alien: Romulus már premier előtt, augusztus 14-től a Cinema City mozikban 2D-ben, VIP-ban, IMAX-ben, ScreenX-ben, sőt 4DX-ben is!
MEGVESZEM
2020 Filmodüsszeia Filmklub
Alien-rajongók! Géczy Dávid és Schmidt András a ” 2020 Filmodüsszeia ” Filmes Típusú Találkozás podcasterei izgalmas beszélgetésre és egy kevés kulturális kitekintésre invitálnak Benneteket augusztus 16-án , 18:00-tól a Cinema City Allee mozinkba, az LV-426-os lajstromszámú bolygó lakóiról.

Alienek, Face Huggerek, Space Jockey-k, minden mennyiségben Nostromotól innen, Romulus-on túl. A film után egy órás Filmklub vár a premierfilm résztvevőire.
MEGVESZEM
Arcfestés a Cinema City Allee moziban!
Tudtátok, hogy augusztus 17-től 19-ig pandás arcfestést is kérhettek a Cinema City Allee mozi lobbyjában? Ezen a héten jön ki a Pandakaland animációsfilm, amire szintén 2000 Ft -ért tudtok jegyet váltani a hosszú hétvégén. Ráadásul még a Cinema City cuki plüss figurával is tudtok fotózkodni!

Pang, a vidám és kalandvágyó ifjú panda Kínából Afrikába utazik, hogy megmentse legjobb barátját, Jielongot, az elrabolt sárkányt. Útja során egy számára teljesen ismeretlen világ tárul fel előtte félelmetes vízilovakkal, kétes szándékú hiénákkal és bölcs gorillákkal. Az eszére – és néhány újonnan szerzett barátjára – hagyatkozva átszeli Afrikát, rátalál Jielongra, és megmenti új barátainak otthonát.
A Pandakaland családi szórakoztatófilm a felnőtté válásról augusztus 15-től a Cinema City mozikban.
MEGVESZEM
Seventeen Tour "Follow" koncertfilm - csak augusztus 21-én!
“It feels like we’ve been working hard for this day.” A SEVENTEEN mindenegyes lépésével történelmet ír, így igazán nagy öröm, hogy az első Szöuli World Cup koncert és ráadás turné Seventeen Tour "Follow" idén augusztusban világszerte a mozivásznakra kerül!

Seventeen Tour "Follow" csak augusztus 21-én a Cinema City mozikban!
MEGVESZEM
NEKED AJÁNLJUK!
MEGVESZEM

MEGVESZEM

MEGVESZEM
MEGVESZEM

JÖN

JÖN
Melyik nasi nélkül elképzelhetetlen Neked a mozizás?
PRIVÁT RENDEZVÉNYEK
CÉGEKNEK
OKTATÁS

JÓ SZÓRAKOZÁST ÉS KELLEMES MOZIÉLMÉNYEKET KÍVÁNUNK!

Cinema City

Cinema City Allee - Cinema City Aréna - Cinema City Campona - Cinema City Duna Plaza - Cinema City Mammut - Cinema City Westend - Cinema City Alba - Cinema City Balaton - Cinema City Debrecen - Cinema City Győr - Cinema City Miskolc - Cinema City Nyíregyháza - Cinema City Pécs - Cinema City Savaria - Cinema City Sopron - Cinema City Szeged - Cinema City Szolnok - Cinema City Zalaegerszeg

 

 
ADATMÓDOSÍTÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
 
LEIRATKOZÁS
(Minta oldal, a link nem működik.)
 
Ezt a levelet a következő címre küldtük ki:  hirlevel@hirlevel.cinemacity.hu
Ön azért kapja a I.T. Magyar  Cinema  Kft. hírlevelét, mert feliratkozott a hírlevélre vagy hozzájárulását adta adatainak marketing célú felhasználásához egy korábbi promóció(k) alkalmával.
Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni leveleinket, kérjük kattintson a  leiratkozás linkre.
(Minta oldal, a link nem működik.)
© 2024 I.T. Magyar Cinema Kft.